Transferul din CM Cluj

Transferul de la un Colegiu teritorial la altul se face în baza unei solicitări (se poate descărca – dați click AICI) și dacă există domiciliul și/ sau un loc de muncă pe raza județului de destinație. Astfel, dacă v-ați schimbat domiciliul, avem nevoie de o copie a cărții de identitate, iar dacă aveți loc de muncă pe raza județului de destinație, avem nevoie de o adeverință/ contract pentru a justifica transferul.

La momentul solicitării transferului trebuie să aveți cotizatia de membru achitată la zi. Dacă transferul se solicită înainte de data de 15 ale lunii în curs, cotizația trebuie să fie achitată inclusiv pentru luna anterioară, iar dacă se solicită după data de 15 ale lunii în curs, cotizația trebuie achitată inclusiv pentru luna curentă. După înregistrarea solicitării Dvs., însoțită de documentul justificativ al transferului (cartea de identitate și/ sau contractul de muncă), veți fi informat/(-ă) care este suma restantă de plată și modalitățile prin care o puteți achita.

Cererea și documentele ce justifică solicitarea transferului se transmit prin e-mail la adresa colmedcj@gmail.com

După aprobarea cererii, termenul de transmitere al dosarului Dvs. către județul de destinație este de cel mult 5 zile lucrătoare. La finalul procedurii veți fi anunțat pe e-mail despre finalizarea transferului, iar Dvs. va trebui să luați legătura cu noul colegiu teritorial unde ați solicitat transferul.